Lobbi csoport

Civil lobbi-csoport a magyar egészségügyért

Felkérés a civil egészségügyi lobbi-csoportban történő részvételre.

A magyar egészségügy és az egészségügyi ellátórendszer helyzete minden magyar embert érint közvetlenül vagy közvetve, családtagjain keresztül. Az egészségügy megreformálása az állampolgárok érdekében létfontosságú. Mindenki előbb vagy utóbb igénybe veszi az egészségügyi szolgáltatásokat. Ez alól kivonni magunkat nem tudjuk. A rendszer igénybevétele az esetek többségében jelentős traumát okoz. Szembesülünk a kórházi állapotokkal, a szakorvosi ellátás hiányosságaival, a rehabilitációs rendszer hiányosságaival és az egészségügyi rendszer megfizethetetlenségével.

A lobbi-csoportban történő részvétel mindenki részére létfontosságú. Számtalan feladatot kell megoldani, hogy emberhez méltó, színvonalas ellátáshoz juthassunk- modern eszközökkel, várólisták nélkül. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat attól a pillanattól kezdve, ahogy igénybe vesszük önként vagy kényszerűségből, sok esetben akaratunkon kívül.

A lobbi-csoport számít az Ön munkájára és támogatására. Egy erős és elszánt csoport egy jelentős emberi, társadalmi támogatottság javíthat ezen a létfontosságú területen. Tárgyalásokkal, megfelelő kommunikációval, szükség esetén más egyéb eszközökkel rá kell vennünk a döntéshozókat arra, hogy kielégítsék az állampolgárok jogos igényeit és egy modern és olcsó egészségügyi ellátást biztosítsanak mindenki részére függetlenül annak anyagi helyzetétől.

Kérem anyagilag támogassa a lobbi csoport működését.

A lobbi csoport által végzett tárgyalásokhoz, egyeztetésekhez, rendezvényeinek lebonyolításához anyagi forrásokra van szükségünk.

Amennyiben teherviselő képessége megengedi, az ön által szabadon választott összeget a lobbi csoport rendelkezésére bocsájthat. A beérkezett forrásokat kifejezetten és teljes egészében csak erre a célra használjuk fel. Kérem utalás esetén a közlemény rovatba írja be hogy lobbi csoport.

Adományaikat a következő számlaszámra várjuk: FHB 18203260-06028098-40010019

Kérem felvételemet a Lobbi-csoportba!