Felhívás

Tisztelt Polgármester Úr/Polgármester Asszony!

Tisztelt Jegyző Úr/ Jegyző Asszony!

Felkérjük a Betegút Egyesület Országos Egészségügyi Információs Központ közleményének lakosság részére történő tájékoztatás továbbítására

Magyarországon az egészségügyi ellátórendszerek struktúrái átalakultak. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző orvosi diagnosztikai központok, gyógyító centrumok, rehabilitációs lehetőségek. Ezek az ország különböző pontjain találhatóak meg. Sokszor csak a szerencsén múlik, hogy a beteg egy európai szintű egészségügyi ellátásban részesül , de az is előfordulhat, hogy az ellátása átlagon aluli lesz. Ezek olyan fontos információk, amelyek megismerésében az Egyesület sokat tud segíteni. Az egészségügyi ellátórendszerben egye nehezebb eligazodni. Ezért a fontos információkat a lakosság részére bocsátjuk. Az Országos Egészségügyi Információs Központ segítséget nyújt a lakosság részére, ezért kérem, hogy a közleményünket az érintettek részére eljuttatni szíveskedjen az alábbi módon:

• Önkormányzat faliújságja,
  • Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat faliújságja,
  • közterületen elhelyezett hirdetőtáblán,
  • Önkormányzati lapban,
  • Önkormányzat web-oldalán,
  • Önkormányzattal együttműködő elektronikus vagy nyomtatott médiában (helyi TV, rádió, újság).

Közlemény szövegét itt találja