Civilek Egymásért

Tisztelt Leendő Partnerünk!

A civil szervezetek a tevékenységükkel olyan programokat is meg tudnak valósítani, amellyel egymás munkáját, tevékenységét segítik.

A program lényege a következő:

Minden civil szervezet több olyan lehetőséggel is rendelkezik, mely a többi civil szervezet, vagy a működési területükön élő állampolgároknak hasznos lehet, ezért a program arra irányul, hogy ezeket a tevékenységeket minél szélesebb körben ismertesse

Kérjük csatlakozzon a programhoz, mutassa be a civil szervezetét, illetve mutassa be azokat a pontokat, amelyeket mások is hasznosítani tudnak, vagy fontos információkat szolgáltatnak a közösség részére.

Elsősorban két civil szervezet tevékenységét szeretném önnel ismertetni, mely a tagjai részére hasznos lehet.

1, Betegút Egyesület www.betegutegyesulet.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az egyesület az egészségügyi ellátó rendszerben kíván eligazodást nyújtani, egyéni betegút tervezéssel, ingyenes tanácsadással. Betegsegítő tevékenységet végez, illetve Életmentő kártyát biztosít minden jelentkező részére, mely a mindennapi életben rendkívül fontos lehet.

Az egyesület a Senior egészség programjához és egészség klubok megalakításához vár partnereket.

2, Banki és Végrehajtási Károsultak Fogyasztóvédelmi Egyesület www.bankikarosultak.hu Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az egyesület a nehéz helyzetbe került vagy eladósodott családok részére nyújt segítséget ingyenes tanácsadással.

Kérem, hogy az egyesületek munkájáról, tevékenységről értesítse az önök tagságát, valószínűleg hasznosítani tudják ezeket a programokat.

Ha önöknek is vannak hasonló, a társadalom széles körét érintő tevékenysége azt kérem röviden foglalják össze egy rövid ismertető formájában és juttassák el az egyesületünk valamely elérhetőségére.

Ahhoz hogy a Civilek Egymásért program jól működjön, a partnereik, tagjaik, valamint más civil szervezetek felé is küldjék tovább, hogy a hasznos programok előnyeit minél többen tudják élvezni.

Partnereink