Adományozás

Ha beteg vagy már tudod, - ha egészséges vagy és egyszer beteg leszel megfogod tudni , hogy a magyar egészségügy súlyosan alul finanszírozott. Aki beteg jelentős lelki és fizikai fájdalmakat élhet át. A betegeknek egyre nagyobb arányban kell hozzájárulniuk a gyógyítás költségeihez.

A Betegút Egyesület jelentős erőfeszítéseket tesz ezeknek a negatív folyamatoknak a megállítására, melynek során létrehoztuk "VÉSZJEZÉS" finanszírozási programunkat. Ez a program gyökeresen megváltoztathatja az egészségügy mostani siralmas helyzetét. Adományokat várunk még

• Az Országos Egészségügyi Központ működtetésére.
  • A családi „Kézenfogva” egészségklub működtetésére.
  • Jogsegély szolgáltatás finanszírozására.

El kell kerülnünk a szegény és gazdag kórházak kialakulását. Minden embernek egyenlő esélyt kel biztosítani ahhoz, hogy egyenlő eséllyel hozzáférjenek az egészségügyi ellátórendszer minden eleméhez. Ehhez meg kell változtatni az ország költségvetését, meg kell növelni az egészségügyre fordított költségeket.

Erőfeszítéseink jelentős költségekkel járnak. Szakemberek igénybe vétele a tárgyalásokhoz, egy megfelelő erőt képviselő lobbicsoport működtetése, forrásokat igényel.

Ahhoz, hogy a politikusaink gondolkodásmódját megtudjuk változtatni, hosszadalmas és erőteljes egyeztetéseket, tárgyalásokat kell folytatni. Önnek és családtagjainak létszükséglet, hogy a pozitív változások bekövetkezzenek.

Támogassa erőfeszítéseinket.

Adományaikat a következő számlaszámra várjuk: FHB 18203260-06028098-40010019

Tárgyi adományként az iroda fejlesztésére forráshiány miatt elfogadunk asztali számítógépeket illetve laptopot.

Várjuk szponzorok jelentkezését.